PREUS I RESERVES

Preus:
El preus per apartament i nit o setmana, independentment del nombre de persones (màxim 4). El preu de l’apartament inclou també la roba de llit, les tovalloles i la neteja final de l’apartament.Pagament:
Reservi ara sense pagar per avançat i sense aportar dades de targeta de crèdit a través del web oficial, a més d’obtenir les millors tarifes. Ens posarem en contacte amb vostè per reconfirmar la seva reserva per telèfon o mitjançant un correu electrònic dues setmanes abans de la data d’arribada. En cas de no poder comunicar-nos amb vostè ni per correu electrònic ni per telèfon i si vostè no reconfirma la seva reserva la reserva es cancel·larà automàticament. El 100% del pagament s’efectuarà a l’arribada en efectiu quan es signarà el contracte de lloguer de vacances. No s’exigeix ​​fiança i no s’accepten pagaments amb targeta de crèdit ni xecs.

Confirmacions:
Les reserves són immediates encara que ens reservem el dret a cancel·lar durant les següents 24 hores una reserva que s’hagi fet per un error nostre en la gestió del calendari.

Cancel·lacions:
Les cancel·lacions són 100% gratuïtes des de la nostra web.

Entrades i sortides:
Entrades: a partir de les 15:00. Quan el check-in tengui lloc a la nit es facilitarà al client un codi per obtenir les claus i el cobrament s’efectuarà el matí del dia següent.
Sortides: 10:00.

Demanam als clients que informin de l’hora estimada d’arribada. Es pot escriure al quadre de comentaris durant la reserva.

Facebook
Instagram